Πώς κατασκευάζεται το κολλητό ξύλινο πάτωμα;

Το κολλητό ξύλινο πάτωμα όπως ακριβώς και το καρφωτό κατασκευάζεται από διάφορα είδη ξυλείας εξυπηρετώντας έτσι τις κατασκευαστικές και αισθητικές ανάγκες του πιο απαιτητικού. Το πάχος του κυμαίνεται από 10-14χιλιοστά ,με το μήκος και το φάρδος να ποικίλουν. Μάλιστα στην έκδοση των 14 χιλιοστών υπάρχει περιμετρικά των σανίδων πατούρα εφαρμογής (αρσενικό – θηλυκό).

Τοποθέτηση Κολλητού Ξύλινου Δαπέδου

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του κολλητού ξύλινου πατώματος;

Τα κολλητά ξύλινα πατώματα παρέχουν την δυνατότητα γρηγορότερης και οικονομικότερης  λύσης σε σχέση με τα καρφωτά ξύλινα δάπεδα, όπως επίσης και την κατασκευαστική ευελιξία σε χώρους επαγγελματικούς ή κατοικίας που έχουν χαμηλό ύψος. Η επικόλληση τους δύναται να πραγματοποιηθεί επάνω σε επιφάνειες όπως τσιμεντοκονία, πλακάκια, μάρμαρο, μωσαϊκό και παλαιό ξύλινο δάπεδο. Επίσης ενδείκνυται σε σπίτια όπου η θέρμανση είναι ενδοδαπέδια με τη χρήση ειδικής κόλλας.

 

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Επόμενο άρθροΕπισκευή Ξύλινου Πατώματος
Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες τοποθέτησης & συντήρησης ξύλινων πατωμάτων από το 1992. Έχοντας ως προνόμιο από μικρή ηλικία να εργαζόμαστε δίπλα σε άριστους γνώστες του αντικειμένου, αποκομίσαμε από αυτούς την εμπειρία, το μεράκι και την αγάπη γενικότερα για το αντικείμενο αυτό.